10.5 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоНБАЛейкърс дадоха урок на Шарлът (видео)

Лейкърс дадоха урок на Шарлът (видео)

Антъни Дейвис с 26 точки срещу Хорнетс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс регистрираха 17-та победа в НБА този сезон. На свой терен „езерняците“ подчиниха Шарлът със 133:112, нанасяйки му девето поредно поражение в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Дейвис даде тон на Лейкърс с 26 точки и 8 борби. Леброн Джеймс и Руи Хачимура добавиха по 17, като първият направи и 11 асистенции. Остин Рийвс и ДиАнджело Ръсел се разписаха с по 16 точки.

Майлс Бриджис бе най-резултатен за Шарлът с 20 точки, 5 борби и 5 асистенции. Тери Розиър се отчете с 18, 6 борби и 8 асистенции. Ник Ричардс остана с 11 точки и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините се изстреляха напред с блестяща трета четвърт, в която нанизаха общо 41 точки срещу 23 за съперника, водени от Руи Хачимура и Антъни Дейвис, който комбинираха 24 точки. В последната част преднината на Лейкърс нарасна до 28 точки, а треньорът Дарвин Хем даде почивка на Леброн Джеймс и Антъни Дейвис.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 31 декември Лейкърс ще излязат срещу Минесота, докато ден по-рано Шарлът ще спори с Финикс.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ШАРЛЪТ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани