13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЛевски с още една крачка към плейофите в НБЛ (видео)

Левски с още една крачка към плейофите в НБЛ (видео)

Столичани биха Ямбол у дома

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Левски направи още една крачка към място в плейофите на НБЛ. На свой терен отборът на Димитър Ангелов се наложи над Ямбол с 88:79 в среща от 31 кръг в родния елит. Столичани са с баланс от 13-18 и са осми в класирането, докато селекцията на Тони Дечев има актив от 12 успеха и 19 поражения на 10-тата позиция.

И ОЩЕ: В групата на ямболии за срещата не бе Николай Михайлов, който е наказан, след като преди около седмица се спречка с играча на Академик Филип Хенри.

НАЙ-ДОБРИ: Димитър Маринчешки се отчете с 25 точки и 6 борби за Левски. Асен Великов добави 23 и 6 асистенции. Златин Георгиев приключи с 22 точки и 5 борби.

Павел Маринов бе най-резултатен за Ямбол с 23 точки и 5 асистенции. Александър Матушев се разписа с 20. Иван Лилов и Йоан Христов останаха съответно с по 17 и 14 точки.

КЛЮЧЪТ: Домакините измъкнаха успеха след силна последна четвърт, която спечелиха с 27:18, след като преди нея резултатът бе равен – 61:61. В добавка, Левски направи повече асистенции – 26 срещу 15 завърващи подавания за Ямбол.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 23 април Левски ще бъде домакин на Миньор 2015, докато ден по-рано Ямбол ще играе срещу Шумен.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕВСКИ – ЯМБОЛ

Вижте пълен запис на двубоя:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани