10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАЛеброн Джеймс изравни рекорда си по тройки в НБА (видео)

Леброн Джеймс изравни рекорда си по тройки в НБА (видео)

Крилото наниза 40 точки срещу "мрежите" и изпревари Майкъл Джордан

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Леброн Джеймс изравни рекорда в кариерата си по отбелязани тройки в един мач в НБА (9 точни стрелби зад дъгата). Това се случи при победата на Лос Анджелис Лейкърс над Бруклин със 116:104 като гости, с което те вече имат баланс от 42-33 на Запад.

И ОЩЕ: Леброн Джеймс вече държи рекорда за най-много мачове в НБА с поне 30 точки. 4-кратният шампион в НБА изпревари легендата Майкъл Джордан (671) и вече има 672 такива двубоя. Третото място в тази класация е за друга легенда Уилт Чембърлейн (557 срещи).

НАЙ-ДОБРИ: Леброн Джеймс навъртя на сметката си на Лейкърс 40 точки плюс 7 борби и 5 асистенции. Антъни Дейвис добави 24 и 14 борби. Руи Хачимура се разписа с 20 точки и 10 борби.

Кам Томас бе най-добър за Бруклин с 30 точки и 6 асистенции. Трендън Уитфърд се включи от пейката с 15 и 8 борби. Денис Шрьодер остана с 14 точки.

КЛЮЧЪТ: „Езерняците“ бяха по-точни в стрелбата от игра – 54.5% срещу 42.4% за съперника. Освен това, тимът от Ел Ей спечелиха битката под двата ринга, овладявайки общо 50 срещу 38 борби за Нетс.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Бруклин ще има визита на Индиана, докато на 3 април Лейкърс ще спорят с Торонто.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани