Леброн Джеймс за контузиите в плейофите на НБА: Никой не ме послуша, когато говорих за ранния старт на сезона

Краля отправи сериозни критики в НБА

975

Една от звездите на Лос Анджелис Лейкърс Леброн Джеймс отправи сериозни критики към НБА. 4-кратният шампион в лигата обърна внимание на многото контузии в най-силното първенство в света в последно време.

Никой не искаше да ме послуша, когато говорих за ранния старт на сезона. Знаех, че това ще се случи. Просто исках да защитя здравето на играчите, което в крайна сметка е важно за нашата игра. Тези травми не са просто част от баскетбола. Те са вследствие от липсата на почивка„, смята Леброн Джеймс.

8-9 състезатели на ниво звезди пропуснаха плейофите (рекорден брой в историята). Това е най-доброто време от сезона за лигата и феновете, но останахме без много от любимите си играчи. Това е лудост. Ако има някой, който знае много за тялото и как работи през цялата година, това съм аз. Отстоявам здравето на всички и мразя да виждам толкова контузии по това време на сезона. Извинение към привържениците, съжалявам, че не видяхте толкова много от любимите си играчи“, написа крилото в социалната мрежа Twitter.

Предишна статияАтланта се върна от -26 точки и удари Филаделфия (видео)
Следваща статияАкадемик се разделя с американец
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."