20.8 C
София
неделя, май 5, 2024
НачалоБългарияКупата на БФБ при 14-годишните е за Миньор 2015 (видео)

Купата на БФБ при 14-годишните е за Миньор 2015 (видео)

Момчетата на Милен Дудев надвиха във финала домакина ЦСКА

Миньор 2015 триумфира с Купа БФБаскетбол при момчетата до 14 години. В зала „ЦСКА“, в София момчетата на Милен Дудев надвиха във финала домакина ЦСКА със 75:61.

Божидар Кирилов поведе перничани с 18 точки и 9 борби, като той бе избран и за MVP на турнира. Капитанът Иво Валентинов вкара 17, а с 10 завърши Георги Димов. Калоян Марчев игра силно за ЦСКА във финала и се отчете с 19 точки, а Михаил Минчев добави 15.

На живо мача изгледаха старши-треньора на мъжкия национален отбор и на мъжкия ЦСКА Росен Барчовски, треньорът на мъжкия Миньор Георги Младенов, колегата им от Спартак Плевен Любомир Минчев, доскорошният треньор на Рилски спортист Людмил Хаджиссотиров, помощник-треньора на Барчовски в националния отбор и ЦСКА Георги Давидов, както и националът Георги Боянов.

Бронзовите медали останаха за Доростол, който победи Вълци Разград с 51:41. 22 точки за победителите вкара Борис Димитров, а 11 – Мартин Златев. За тима от Разград 13 реализира Ивайло Иванов.

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани