Крис Минков: Отиваме в София с нагласата да затворим серията

Освободени сме психически всички, сподели крилото на Балкан

850

„Не мисля, че днес съм направил нещо различно от това, което правя цял живот. Преди да започне серията треньорът Небойша Видич каза, че Левски е фаворит и според мен, наистина е така. Може би сме освободени психически всички, понеже и в серията с Академик, когато ние бяхме фаворит, стреляхме доста по-зле. Сега сме по-спокойни и нещата винаги се получават, когато е така„, сподели крилото на Балкан Крис Минков след успеха над Левски със 76:72 в мач от полуфиналите в НБЛ.

Цялата серия е такава – ние ги обръщаме, те ни обръщат. Първото полувреме енергията ни не беше такава, каквато беше на първия мач. Това си говорихме и в съблекалнята на полувремето. След паузата точно това се случи и така обърнахме нещата в своя полза„, добави баскетболистът на ботевградчани, който се отчете с 19 точки и 5 борби.

„Доста лимитираме съперниците през целия сезон. Смятам, че по-големият ни проблем е в нападение. Не успяваме да вкараме много точки. Имаме два дни да се подготвим, а не един, както досега. Със сигурност ще подходим към третия мач със същата енергия, ако не и с по-голяма„, допълни 198-сантиметровият играч на „зелените“.

Отиваме в София с нагласата да затворим серията. Мисля, че имаме възможности. Трудно ще бъде, но ако покажем енергията от второто полувреме и след като и нашите фенове са до нас, както го направиха днес и преди два дни по един уникален за България начин, съм сигурен, че ще вземем мача„, завърши Крис Минков.

Балкан свърши работата си у дома за 2-0 в полуфиналите на НБЛ

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияБалкан свърши работата си у дома за 2-0 в полуфиналите на НБЛ (видео)
Следваща статияНебойша Видич: Просто трябваше да вкараме топката в коша
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."