Коди Милър-Макинтайър и Баскония паднаха в Милано (видео)

Гардът направи 5 асистенции срещу италианците

196

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Баскония на Коди Милър-Макинтайър не успя да добави нова победа на сметката си в Евролигата. Гардът и отборът му отстъпиха на Армани Милано с 67:76 като гости в среща от 17 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Испанският тим има в актива си 9 успеха и 8 поражения, с което се нарежда на 10-та позиция в класирането, докато италианците са с баланс от 7-10 и са 13-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър приключи двубоя с 4 точки, 4 борби, 5 асистенции и 1 открадната топка за 27 минути в игра за Баскония. При стрелбата си той бе 2/5 от средно разстояние.

От неговите колеги Чима Монеке се отчете с 14 точки и 8 борби. Тадас Седекерскис вкара 12 плюс 9 борби. Ваня Маринкович регистрира 10 точки.

Николо Мели бе най-резултатен за Армани Милано с 21 точки. Йоханес Войтман се отчете с 19 и 12 борби. Диего Флакадори остана с 14 точки и 5 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Домакините имаха по-добър процент в стрелбата от тройката – 34.8% срещу 17.6% за Баскония. Освен това, Армани Милано спечели битката под двата ринга, след като грабна общо 38 срещу 32 борби за съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 3 януари 2024 г. Баскония на Коди Милър-Макинтайър ще има домакинство на Панатинайкос, докато ден по-рано Армани Милано ще излезе срещу Олимпиакос в Пирея.

СТАТИСТИКА ОТ АРМАНИ МИЛАНО – БАСКОНИЯ

Предишна статияРеал не се даде на АСВЕЛ (видео)
Следваща статияПерфектен Йокич закова 11-ти трипъл-дабъл през сезона в НБА (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."