10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАКлипърс биха Лейкърс за 11-ти пореден път (видео)

Клипърс биха Лейкърс за 11-ти пореден път (видео)

"Ножиците" спечелиха последното за редовния сезон в НБА градско дерби

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс продължават да се борят за по-предно класиране на Запад преди плейофите в НБА. За това им помогна и успеха над Лейкърс със 125:118, който бе 11-ти пореден за „ножиците“ над градския съперник в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Норман Пауъл се включи от пейката за Клипърс с 27 точки. Кауай Ленърд добави 25 и 7 борби. Ивица Зубац оформи дабъл-дабъл – 17 точки и 13 борби.

Леброн Джеймс бе най-резултатен за Лейкърс с 33 точки, 8 борби и 7 асистенции. Остин Рийвс се отчете с 20. Антъни Дейвис също стигна до двойните показатели – 17 точки и 11 борби.

КЛЮЧЪТ: Боунс Хайланд и Терънс Ман бяха автори на четири тройки в началото на последната четвърт, с което изведоха Клипърс до преднина от 106:90. Но това не бе всичко от отбора на Тайрън Лу, който дори стигна до аванс от 20 точки след кош на Кауай Ленърд за 112:92. До финалната сирена „ножиците“ не изпуснаха лидерството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 9 април Клипърс ще играят срещу Портланд, докато ден по-рано Лейкърс ще излязат срещу Финикс. 

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани