6.7 C
София
неделя, май 12, 2024
НачалоНационални отбориЙордан Минчев ще бъде готов за лагера на националите

Йордан Минчев ще бъде готов за лагера на националите

Очаква се в началото крилото да се подготвя на облекчен режим

Йордан Минчев ще бъде готов за подготовката на националите за Евробаскет 2022. Очаква се крилото да се присъедини към лагера на мъжкия ни представителен тим, който ще започне в началото на август, в Панагюрище.

Новото попълнение на унгарския Атомерому се възстановява от лека фрактура малко над глезена, но се е разминал със сериозна травма. В момента той е с шина, която трябва да носи 20 дни. Вероятно в началото на подготовката на националите Йордан Минчев ще се подготвя на облекчен режим.

23-годишният баскетболист получи травмата в последния мач на България от световните квалификации срещу Босна и Херцеговина. Тогава Йордан Минчев остана на паркета 18 минути, в които се отчете с 8 борби и 1 асистенция.

На Евробаскет 2022 „лъвовете“ ще бъдат в група А с Испания, Черна гора, Грузия, Белгия и Турция. Първият им двубой ще бъде на 1 септември срещу „Ла Фурия“. Срещите ще се играят в Тбилиси.

ПрезGoogle
ИзточникSuperbasket.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани