ИГРАЧ НА ВЕЧЕРТА: Иван Лилов

В отбора има настроение от началото на сезона, е мнението на гарда на Ямбол

1417

Иван Лилов бе с ключов принос за класирането на Ямбол на 1/2-финалите за Купата на България след 98:88 срещу Берое. Гардът заслужи званието Играч на вечерта на bball.bg. 

Ямбол бе по-добър от Берое точно с нападението. Цяла седмица тренирахме тактика в защита, която се получи веднъж по време на мача. Точно от мен дойдоха две тройки, които объркаха защитата, която тренирахме. След това компенсирахме с много вкарани изстрели от далечна дистанция през второто полувреме. Нападението се оказа ключово в срещата, както и нашата отборна игра“, сподели пред Max Sport Иван Лилов, който отбеляза 22 точки, допълнени от 6 борби, 6 асистенции и открадната топка за КПД 25.

В отбора има настроение от началото на сезона. Пейката винаги ни е подкрепяла, всички знаят своите роли, което се случи благодарение на треньора. Оттам идва доброто настроение в нашия тим, защото няма конфликти“, добави гардът на ямболии, който игра 33 минути срещу старозагорци.

Със сигурност можем да се противопоставим на Левски. Изненади винаги се получават. Ако утре вкараме 98 точки, мисля, че ще победим“, коментира Иван Лилов относно съперника на Ямбол на полуфиналите.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Първи полуфинал за Ямбол от шест години насам

Предишна статияКУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Кей Джей Фейгин: Всичко тръгва от мен като гард, търся вината в себе си
Следваща статияВезенков съхрани надеждите на Олимпиакос за плейофите в Евролигата (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."