Иван Петров пред BBALL.BG: Атмосферата в Спартак е прекрасна, всички много ми помагат

Винаги, когато влизам в залата, съм зареден с адреналин, който идва от феновете, признава един от младите играчи на плевенския тим

1175

17-годишният Иван Петров е един от играчите от школата на Спартак. Роденият в Плевен баскетболист този сезон участва в 10 мача в НБЛ, а освен това, получаваше съвети от някои от най-опитните играчи в родния елит.

Пред BBALL.BG Иван Петров сподели какво е да си част от тим като Спартак и да имаш за треньор Любо Минчев. Ето и какво каза той:

Много се радвам, че имам възможноста да тренирам с мъжкия отбор. Чувствам се доста по-напреднал. Много ми харесва. Атмосферата е прекрасна. Имаме доста опитни играчи в съблекалнята. Всички много ми помагат. Опитвам се да попивам това, което те ми казват, за да ставам все по-добър„, сподели Иван Петров.

Аз лично много харесвам Любо Минчев. Смятам, че е много добър треньор, научавам много от него. В някои от мачовете се справихме, но в този с Черноморец, тук, нямахме късмет да победим. Малко не ни достигна. Беше доста напрегнато„, каза още баскетболистът на Спартак.

Публиката в Плевен е прекрасна. Винаги, когато влизам в залата, съм зареден с адреналин, който идва от феновете. Имаме най-пълната зала в цялата лига. Бих казал на децата, които мечтаят до стигнат до мъжкия отбор, да тренират и да слушат треньорите„, добави центърът.

Предишна статияБогдан Петков: Най-важното е, че „Балканстрой“ е най-посетената зала през сезона
Следваща статияОт лагера на Левски: Когато стане трудно, остават само верните
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."