10.5 C
София
петък, май 3, 2024
НачалоНБАДевин Букър попари Ню Йорк с тройка в края (видео)

Девин Букър попари Ню Йорк с тройка в края (видео)

11-ти успех за Финикс в НБА този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Драматичен финал беляза срещата между Финикс и Ню Йорк, която се проведе в „Медисън Скуеър Гардън“. Победителят от този мач бе определен в последната секунда, а Сънс се превърнаха в такива след 116:113. Това бе 11-ти успех за тима на Франк Вогъл в НБА през този сезон.

КЛЮЧЪТ: Нищо в двубоя не бе ясно до самия край. Срещата се превърна в трилър, след като Джейлън Брънсън изравни с кош за 113:113. Девин Букър открадна шоуто, след като отбеляза решителна тройка 1.1 секунди преди края и прати радостта от успеха в лагера на „слънцата“.

НАЙ-ДОБРИ: Героят Девин Букър завърши с 28 точки, 5 борби и 11 асистенции за Финикс. Ерик Гордън го последва с 25. Джордан Гудуин се отчете с 14 точки, 7 борби и 5 асистенции.

Джейлън Брънсън бе най-добър за Ню Йорк с 35 точки, 6 борби и 8 асистенции. Джулиъс Рандъл вкара 28 плюс 5 борби. Имануел Куикли остана с 18 точки.

И ОЩЕ: Кевин Дюрант пропусна втори пореден мач на Сънс, заради болки в десния крак.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 30 ноември Финикс ще има за съперник Торонто, докато ден по-рано Ню Йорк ще играе срещу Шарлът.

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ЙОРК – ФИНИКС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани