9.7 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияДвама делят приза MVP на BBALL.BG за 4 кръг в НБЛ

Двама делят приза MVP на BBALL.BG за 4 кръг в НБЛ

Христо Захариев и Георги Боянов достигнаха до КПД 31

Не един, а двама баскетболисти заслужиха званието MVP на BBALL.BG за 4 кръг в НБЛ. Със силните си изяви през последните дни Христо Захариев (Левски Лукойл) и Георги Боянов (Черно море Тича) бяха най-полезни от всички в мъжкия ни елит, като и двамата достигнаха до КПД 31.

Христо Захариев поведе колоната на реализаторите за Левски Лукойл при успеха му над Ямбол със 105:75. Крилото остави срещу името си в статистиката за столичани 23 точки, допълнени от 7 борби, 2 асистенции и 4 откраднати топки за 27 минути. При стрелбата си той бе 6/6 (100%) от средно разстояние, 3/5 зад дъгата и 2/3 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Георги Боянов се завърна в редиците на Черно море Тича при победата над Спартак с 92:71. Крилото свърши доста работа за варненци в Плевен и оформи дабъл-дабъл – 22 точки и 10 борби плюс 5 асистенции и 6 откраднати топки за 31 минути. При стрелбата си бившият играч на Куманово бе 9/13 за две точки и 4/7 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Венцислав Петков – най-добър шести играч на BBALL.BG за 4 кръг в НБЛ

Идеална петица на BBALL.BG за 4 кръг в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани