9.6 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков: Опитваме да намерим нашия ритъм

Александър Везенков: Опитваме да намерим нашия ритъм

Условията са различни, но трябва да свикнем, каза още крилото на Олимпиакос

Утре (15 септември), от 18.30 ч. българско време Александър Везенков и Олимпиакос ще стартират участието си в турнир, в Испания. Първият съперник на българина и тима му ще бъде АСВЕЛ.

Утре е това, което очакваме. За съжаление, някои неща се промениха, но ние сме щастливи, че отново се завръщаме на терена към контролите. Все още се опитваме да намерим нашия ритъм, за да сме напълно готови за първия си официален мач за новия сезон, заяви Александър Везенков пред официалния сайт на Олимпиакос.

Щастливи сме, че отново сме на терена. Условията са различни, но трябва да свикнем. Все пак, правим това, което обичаме. Всички искаме да играем пред пълни зали, но условията в момента не ни позволяват. Трябва да вървим стъпка по стъпка, да следваме протоколите и да спазваме индивидуална отговорност. Надявам се скоро всички зали да са пълни”, добави крилото на гръцкия гранд.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани