9.7 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияВасил Евтимов: Този мач ще остане голям спомен за мен

Васил Евтимов: Този мач ще остане голям спомен за мен

За мен е много по-важно това, което днес ние изградихме като отбор, коментира наставникът на Черноморец

Нашата цел беше да спечелим с пет точки, но няма значение. Гордея се с тези момчета. Днес те показаха уникален характер. Аз се разстроих много, защото те днес спечелиха моето уважение. Надявам се да са спечелили и уважението на хората, които са гледали, защото не заслужаваха това, което стана днес в залата. Те се биха до последно, дадоха всичко от себе си. Не съм следил много българското първенство, но не вярвам да е имало такъв мач с четири продължения. Ще си остане голям спомен за мен„, заяви след срещата треньорът на Черноморец Васил Евтимов, след като тимът му победи още един тим от Топ 4. 

„Най-важното е, че спечелихме с 2 точки. И преди това можехме да го спечелим, но аз исках да се борим до края. Те сами ми казаха: Тренер, ще играем до последно, за да можем да спечелим с 5 точки. Гордея се с тях. Това са уникални момчета. За мен е много по-важно това, което днес ние изградихме като отбор. Третият етап ще бъде много труден за останалите отбори. Само това мога да кажа.”, смята наставникът на бургазлии, които играха допълнителни 20 минути срещу старозагорци.

НЕВЕРОЯТНО! Черноморец би Берое в трилър с 4 продължения в НБЛ

ПрезGoogle
ИзточникSportal.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани