Васил Бачев: Когато ти вкарат 100 точки в твоята зала, не заслужаваш да победиш

Ние сме си виновни за това, че няма да играем в турнира за Купата, каза още гардът на Академик

455

“Взеха ни много борби в нападение. Оттам второто полувреме вдигнаха агресията, имаха и лесни точки на бърза атака. Когато ти вкарат 100 точки в твоята зала, не заслужаваш да победиш. Това значи, че не сме играли добре в защита. ЦСКА има големи тела под коша. Добавиха и нов играч – Драган Зекович. Не смятам обаче че са ни изплашили, просто така е дошло в играта, така сме го направили“, бе мнението на баскетболиста на Академик Васил Бачев след загубата от столичани със 73:100 в мач от НБЛ. 

Пожелавам на Мартин Сотиров да се превърне в една от водещите фигури в националния отбор. Ние сме в много добри отношения. Има растеж в играта му. Той при нас беше още много млад. В Берое игра добре, израсна. Вижда се това и в ЦСКА сега. Днес може би и той е една от причините да загубим по този начин. За мен един играч да ти вкара 30 точки е прекалено много. Имаше добър ден Марто. Пожелавам му успех и да бъде здрав„, каза още гардът на пловдивчани, който се разписа с 21 точки и 8 асистенции. 

“Със сигурност е неприятно и има горчилка в нас за това, че няма да играем в турнира за Купата. Съжалявам, че няма да играем в тази надпревара, но това си е изцяло наш проблем. Ние сме си виновни за това. Трябва да си видим грешките и да работим. Ако продължаваме в същия дух, няма да играем и плейофи, което няма да е приятно. Така, че продължаваме напред“, смята Васил Бачев.

ЦСКА достигна кота 100 за първи път през сезона в НБЛ

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКMax Sport
Предишна статияМартин Сотиров: Откакто съм в България просто гледам да се намирам в добра форма
Следваща статияЧерноморец се разделя с гард
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."