БФБ с добра кауза за мача България – Германия от евроквалификациите

"Подари усмивка" ще бъде част от срещата от група D

182

Българската федерация по баскетбол се ангажира с добра кауза за двубоя от европейските квалификации между България и Германия. Срещата от група D на пресявките ще бъде на 25 февруари (неделя) от 17.00 . в „Арена Ботевград“ и ще бъде предавана пряко по Nova sport.

Eто какво представлява каузата „Подари усмивка“ и как да се включите:

Остават броени дни до баскетболното събитие на годината у нас. На 25 февруари мъжкият национален отбор на България приема световния шампион Германия в „Арена Ботевград“ в мач от квалификациите за Евробаскет 2025.

Преди да потънем в спортната емоция обаче, от Българската федерация по баскетбол искаме да направим нещо специално за най-малките. Ние вярваме, че една усмивка може да направи чудеса! Затова събираме дарения за деца в детските градини, за да подарим усмивки на тези, които имат нужда от тях.

Ако имате излишни детски книжки, моливи, пъзели, бои или други учебни материали, молим да ги донесете в „Арена Ботевград“ по време на мача. Ще имаме специално обозначен щанд, където можете да оставите даренията си.

Може да помогнете и като споделите за каузата с вашите приятели и семейство, за да се разпространи апелът до повече хора. Всички събрани материали ще бъдат предадени на децата на специално събитие в дните след мача.

Нека заедно направим света по-добро място! Благодарим ви за вашата подкрепа и доброта!“

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКБФБ
Предишна статияДок Ривърс за загубата на Милуоки от Мемфис: Някои от играчите вече бяха на плажа в Мексико (видео)
Следваща статияИдеална петица на BBALL.BG за 21 кръг в НБЛ
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."