5.8 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияБойко Миленков: Идеята беше да сме по-агресивни

Бойко Миленков: Идеята беше да сме по-агресивни

Надиграхме Балкан с повече късмет, заяви помощник-треньорът на Берое

Мачът не беше кой знае какво като качество. Имаше доста грешки и от двете страни. Личеше си, че двата отбора са претърпели някакъв катаклизъм по време на своите подготовки. Надиграхме Балкан с повече късмет. Знаехме, че ботевградчани ще бъдат с по-къс състав. Идеята беше да сме по-агресивни и да направим така, че нашите съперници да се изморят„, коментира пред MAX Sport 2 срещата в Ботевград помощник-треньорът на Берое Бойко Миленков, след като тимът, воден от него, спечели със 79:72 като гост.

Берое взе дербито в Ботевград

Много се вълнувам. Преди мача се шегувах с Любомир Минчев, че ме поставя в такава ситуация, в която аз трябваше да водя отбора. Свикнал съм да давам интервюта преди началото на всяка среща, когато е доста по-спокойно“, сподели той по повод липсата на старши-треньора на Берое на пейката за тази среща.

Логиката сочи, че Берое ще бъде в по-добро състояние след паузата в НБЛ и мачовете, които трябва да изиграе в Балканската лига през следващата седмица. Очаква се след всяка тренировка и двубой формата на тима да се подобрява. Надявам се, че всички отбори в първенството ще влязат в по-добра форма и обстановката ще се успокои, защото цялата ситуация с коронавируса пречи на спорта“, завърши Бойко Миленков.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани