8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЙовица Арсич: Малко влязохме в ритъм

Йовица Арсич: Малко влязохме в ритъм

В този двубой Берое показа, че е по-добър от нас, добави наставникът на Балкан

Мога да съм доволен от това, че имахме малко повече енергия и по-агресивна защита от това, което показахме в сряда, когато загубихме от Черноморец. Малко влязохме и в ритъм, може би онзи среща е помогнала да изглеждаме малко по-добре срещу Берое. В края на мача се виждаше, че нямахме достатъчно сили да стигнем до обрат и да си свършим работата. Поздравявам съперника, който не игра на максимално високо ниво, но в този двубой показа, че е по-добър от нас. Заслужаваха да спечелят“, каза пред камерата на Max Sport 2 треньорът на Балкан Йовица Арсич, чийто тим загуби от Берое със 72:79.

Берое взе дербито в Ботевград

Божидар Аврамов не е добре физически, защото не беше играл дълго време. Имах претенции към него, че бавно реагира в транзиция по време на играта ни в защита. Имах забележки и към Здравко Христов, и Давонтей Джордан, които не се представиха на ниво в дефанзивен план. Първият още има оток на глезена, но стисна зъби. Доволен съм, че направихме мачът малко по-интересен за хората, които ни гледаха по телевизията. Щеше да се получи истинско дерби, ако и двата отбора бяхме в пълни състави“, добави наставникът на ботевградчани.

Чакаме да се върнат Станимир Маринов, Димитър Димитров и Марин Маринов, който също може да помогне за ротацията. Николай Грозев основно играе като тройка, но ние го ползваме като четворка, защото нямаме високи играчи, което ни създава проблеми. Не се съмнявам, че ще се оправим, защото когато сме в пълен състав, имаме достатъчен потенциал да се противопоставим на всеки отбор. Когато влезем в ритъм, ще покажем друго лице и се надявам тогава феновете да са доволни. На този етап няма да търсим заместник на Марко Рамляк, няма да имаме нови играчи до средата на декември. Ще видим какво можем да направим с тези, които имаме“, каза още Йовица Арсич, който ще остана около месец и половина без Станимир Маринов, след като стана ясно, че гардът ще претърпи операция.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани