16.8 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияБерое с категоричен успех срещу Монтана 2003

Берое с категоричен успех срещу Монтана 2003

Вицешампионките бяха водени от своя помощник-треньор Николай Господинов

Берое записа първа победа във втория етап на женската А група, след като не срещна трудности срещу Монтана 2003 след 89:54 у дома. Домакините доминираха на терена от първата до последната минута.

Най-резултатна за Берое бе Цветомира Шаренкапова, която наниза 21 точки, 16 след почивката. С 18 се отличи Саманта Лоджик, като 12 от тях през второто полувреме. Теодора Динева вкара 15 точки. Дабъл-дабъл оформи Ребека Тобин – 12 точки и 12 борби.

Това ни беше първи мач за тази година. Не беше най-добрият ни за този състав, в който сме. Смятам, че със следващите мачове ще показваме все по-добра и по-красива игра. Имаме много добре сложен отбор. Вече имаме и ротация. Иска ми се да играем по-бързо и се надявам в следващите мачове да го покажем. Вече си взимаме и борбата и така е доста по-лесно“, коментира след мача треньорът на Берое Таня Гатева.

За Монтана 2003 с 16 точки и 10 борби завърши Димана Георгиева. 12 вкара Санта Балкойене. Монтанки бяха с група от 9 баскетболистки. Отборът бе воден от Николай Господинов, тъй като треньорът Мануел Марков все още е под карантина.

СТАТИСТИКА ОТ БЕРОЕ – МОНТАНА 2003

ПрезGoogle
ИзточникБФБ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани