Александър Везенков за Барселона: Най-добрият отбор в Европа

Трябва да сме 100% фокусирани, допълва крилото на Олимпиакос

644

Тази седмица за Александър Везенков и Олимпиакос предстои дуел с Барселона в Евролигата. Срещата ще бъде на 1 aприл от 21.00 ч. в Двореца на мира и дружбата в Пирея.

Барселона е най-добрият отбор в Европа, изхождайки от състави и изяви. Знаем, че ще се изправим срещу най-добрия тим и това ни мотивира още повече да завършим редовния сезон по правилния начин. Мачът в Испания беше различен. Те имат играчи, които не позволяват нещо да им повлияе. Ще видим как ще се представим. Трябва да сме 100% фокусирани„, заяви Александър Везенков пред медиите в Гърция.

Хората харесват това, което виждат от отбора и мисля, че залата ще бъде пълна. Когато съотборник играе добре, ти се радваш. Всички сме един отбор и имаме много добри отношения. Наслаждаваме се на играта. Когато печелим по-лесно, е по-хубаво, но нямаме предпочитания. Нито един съперник не се чувства спокойно в нашата зала. Първо да видим с кого ще играем и ще се подготвим за плейофите“, допълни крилото на Олимпиакос.

Предишна статияАкадемик Пловдив се сбогува с Балканската лига с поражение (видео)
Следваща статияЕторе Месина: Нулева толерантност към допинга
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."