10.3 C
София
петък, май 17, 2024
НачалоЕвропаКоди Милър-Макинтайър и Баскония приключиха осми в края на редовния сезон в...

Коди Милър-Макинтайър и Баскония приключиха осми в края на редовния сезон в Евролигата (видео)

Гардът близо до дабъл-дабъл срещу Виртус Болоня

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Коди Милър-Макинтайър и Баскония приключиха редовния сезон в Евролигата с победа. Отборът на гарда подчини Виртус Болоня с 95:91 като гост в мач от последния 34 кръг в турнира на богатите.

И ОЩЕ: Тимът от Витория е с баланс от 18-16 и финишира осми в класирането, докато италианският състав е 10-ти със 17 успеха и 17 поражения.

НАЙ-ДОБРИ: Коди Милър-Макинтайър бе близо до дабъл-дабъл за Баскония, като регистрира 16 точки, 4 борби и 7 асистенции за 34 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си националът бе 8/15 от средно разстояние.

От неговите колеги Маркъс Хауърд навъртя 34 точки, включително 5 тройки. Ваня Маринкович се отчете със 17 и 5 борби.

Габриел Люндберг бе най-резултатен за Виртус Болоня с 18 точки и 5 борби. Марко Белинели вкара 15. Даниел Хакет остана с 11 точки, 6 борби и 8 асистенции.

КЛЮЧЪТ: 1.32 преди края резултатът бе равен – 90:90, но след това Баскония направи серия от 5-1, дело на Матю Костело и Чима Монеке, за да си гарантира успеха и място в Топ 8 в края на редовния сезон в турнира на богатите.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В турнира за място в плейофите на Евролигата Коди Милър-Макинтайър и Баскония ще играят срещу Макаби Тел Авив, докато Виртус Болоня ще спори с Анадолу Ефес. Мачовете ще бъдат на 16 април.

СТАТИСТИКА ОТ ВИРТУС БОЛОНЯ – БАСКОНИЯ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

  1. […] Забивката на Коди Милър-Макинтайър е от среща от последния 34 кръг на редовния сезон в Евролигата между Виртус Болоня и Баскония. Мачът бе спечелен от испанския тим с 95:91. […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани