Янко Янков: Хубав мач, но с лош край за нас

Не успяхме да се справим с основните реализатори от състава на Ямбол, каза още наставникът на Шумен

416

Хубав мач за публиката, високо резултатен, атрактивен за зрителите. За съжаление, с лош край за нас. Ямбол води през по-голямата част от игровото време. Успяхме да се върнем в края на срещата и дори да поведем. Вече в няколко двубоя се случва така, че в решаващите моменти, точно когато някой трябва да поеме отговорност и да реши една ситуация, за да вземем двубоя, дали поради липсата на опит или поради прегаряне, не ни се получават нещата. Определено трябва да работим освен чисто баскетболно, явно и психологически, за да сме по-подготвени за такива моменти„, коментира наставникът на Шумен Янко Янков след загубата в Ямбол с 88:93.

„Миналата седмица имахме подобна среща с Левски. Пак водим и накрая губим за съжаление. Днес не успяхме да се справим с основните реализатори от състава на Ямбол. Лоша защита за нашия отбор, основно един на един, която днес ни коства победата. Добра резултатност от наша страна, но днес ни отбелязаха 93 точки, което е твърде много за отбора ни„, допълни треньорът на новака в лигата.

Ямбол излъга Шумен в драма до последната секунда (видео)

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКНБЛ
Предишна статияTони Дечев: Ние играем заради публиката
Следваща статияДарин Иванов: Бяхме готови, въпреки проблемите, които имаме
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."