Ямбол представи нов президент

Диан Сухел Кайали бе избран за този пост

597

Ямбол представи новия си президент. Диан Сухел Кайали е избран на извънредно Общо събрание на управата на клуба. Той ще замени на този пост Станислав Говедаров.

Диан Сухел Кайали е роден на 23 септември 1977 г. в Ямбол. Възпитаник е на Математическа гимназия „Атанас Радев“. Той е част от детско-юношеска школа на клуба от 1989 г. до 1996 г.

Висшето си образование завършва в УНСС, в София, специалност „Счетоводство и контрол“ през 2001 г. През 2016 г. придобива квалификация в Лондон, специалност „Финансов мениджмънт“. През 2024 г. ще завърши след дипломна квалификация в Национална спортна академия с профил „Треньор по баскетбол“.

Член е на Управителния съвет на ямболския клуб от януари 2020 г. Сред целите му в предстоящата програма са да мотивира състезателите и треньорите в поддържането на добри отношения в нормална среда за работа за постигането на общите цели на клуба и развитие на детско-юношеската школа, както и създаването на детска баскетболна академия. В нея влизат още създаване на по-добри условия за спортно-техническото развитие на състезателите в клуба, постигане на възпитание в ценности и формиране култура на поведение в младите състезатели чрез баскетбола.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКБК Ямбол/Фейсбук
Предишна статияДерби шокира Партизан и вдигна Суперкупата в Адриатическата лига (видео)
Следваща статияКамен Каменов: Надявам се за първа година да се представим добре
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."