13.6 C
София
четвъртък, май 2, 2024
НачалоБългарияЦветомир Чернокожев: Нивата е дълга

Цветомир Чернокожев: Нивата е дълга

Показахме, че сме боеспособен отбор и то срещу Рилски спортист, сподели крилото на Левски

Показахме, че сме боеспособен отбор и то срещу Рилски спортист, който има наистина добра селекция. Демонстрирахме, че съвсем спокойно можем да им се противопоставим. Ние чакаме нови попълнения. Не сме в оптимална форма. Доколкото разбрах са доволни треньорите. Разбира се, има разочарование в нас, но това е началото. Нивата е дълга“, сподели пред Max Sport eдно от новите попълнения на Левски Цветомир Чернокожев след загубата от Рилски с 85:91 в двубоя за Суперкупата.

Чувствам се много добре в отбора. Все пак в този състав играят много опитни българи и съм щастлив, че съм част от тях. Левски се бори всяка година за Купа и титла. Всичките контроли бяха доста оспорвани, всеки гледа да надгражда. Сменят се играчи и треньори. Всеки иска нивото да стане по-високо. Откакто го няма Лукойл, силите са по-изравнени. Всичко е въпрос на тактика и отборна игра“, допълва крилото, който вкара 16 точки за „сините“ плюс 9 борби.

За историята: Рилски спортист с първа Суперкупа на България

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани