10.8 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоБългарияМиньор 2015 се пребори с Черно море Тича след трилър с продължение...

Миньор 2015 се пребори с Черно море Тича след трилър с продължение (видео)

Пети успех за "жълто-черните" в НБЛ този сезон

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Миньор 2015 и Черно море Тича предложиха още един трилър с продължение в този 11 кръг в НБЛ. Двата тима спретнаха зрелище в залата на ЦСКА, в София, в който триумфираха перничани с 88:81.

И ОЩЕ: Селекцията на Георги Младенов е с баланс от 5-6 и се намира на шесто място в класирането. Варненци са с 3 успеха и 8 поражения, което им отрежда 11-та позиция.

НАЙ-ДОБРИ: Александър Милов завърши с 20 точки и 5 борби за Миньор 2015. По 17 добавиха Никола Ивкович и Огнен Пантович, като последният грабна и 9 борби. Георги Кендеров вкара 12 точки.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от SESAME NBL Bulgaria (@nbl_bulgaria)

Аверил Угба бе много полезен за Черно море Тича и оформи дабъл-дабъл – 29 точки и 12 борби. Мартин Йорданов също бе близо до двойните показатели – 19 и 7 борби. Тач Ънру остана с 13 точки.

КЛЮЧЪТ: Двата тима не излъчиха победител в редовното време, което приключи при равенство 73:73, като 15 секунди преди края му Аверил Угба бе точен веднъж от фаул линията. В допълнителните 5 минути Миньор 2015 дръпна с 5 точки след успешни акции на Данило Аранитович, Георги Кендеров и Никола Ивкович за 80:75. Аверил Угба и Мартин Йорданов сведоха пасива на варненци до 3 точки, но „жълто-черните“ отговориха чрез Александър Милов и Никола Ивкович, за да стигнат до успеха, оформяйки крайното 88:81.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от SESAME NBL Bulgaria (@nbl_bulgaria)

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 16 декември Миньор 2015 ще бъдат домакин на Рилски спортист, докато същия ден Черно море Тича ще гостува на Левски.

СТАТИСТИКА ОТ МИНЬОР 2015 – ЧЕРНО МОРЕ ТИЧА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани