7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЛюдмил Хаджисотиров: Играхме отборен баскетбол

Людмил Хаджисотиров: Играхме отборен баскетбол

Важно бе, че втори мач успяхме да лимитираме Данило Тасич, допълни треньорът на Рилецо

Благодаря на момчетата за усилията и сърцатата игра. Поздравявам ги. Мисля, че направихме една слаба втора част, с която ги върнахме в двубоя. След това второто полувреме отново започнахме доста силно, което психологически се отрази добре и успяхме до края да контролираме развоя. Важно бе, че втори мач успяхме да лимитираме Данило Тасич, който е MVP в първенството. Труден играч за спиране. Имахме и някои проблеми. Изпълнили са 30 наказателни удара„, заяви пред Max Sport Людмил Хаджисотиров, чийто тим надигра Левски Лукойл с 93:79.

„Левски Лукойл опита да използва преимуществото си под коша и атакува точно там. Смятам, че през второто полувреме свършихме по-добра работа. Но може би фокусът е повече към това, че играхме отборен баскетбол, макар че имаше някои детински технически грешки. Ако ги лимитираме, можем да играем и по-добре. Все пак има и напрежение. Ние сме домакини, а я няма подкрепата от публиката. Въпреки това се справихме добре. Днес Алекс много добре се включи, той има тази сила, в другия мач може да е някой друг. Това е силата на нашия отбор„, каза още наставникът на самоковци, които спечелиха за втори път срещу този съперник в лигата през сезона.

Рилецо запазва върха в НБЛ след 16 тройки

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани