Людмил Хаджисотиров: Започнахме много неконцентрирано

Не съм доволен от играта, която показахме, заяви треньорът на Рилски спортист

512

Дойдохме тук, най-важното бе да спечелим мача. Честно казано не съм доволен от играта, която показахме. Такива мачове са изнервящи, имаше подценяване, но… Преди всичко искам да поздравя отбора на Черно море Тича, който тази година видимо има израстване, играе много по-агресивно и по начин, по който трябва да играе един млад отбор. Имат добри момчета и това ще им се изплати в даден момент, защото е процес“, заяви треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров след успеха над „моряците“ с 86:75.

„При нас липсваше един основен играч, което даде възможност новият ни баскетболист – Барет Бенсън, да има по-голяма роля, да се приобщи към отбора и да влезе в ритъм. Започнахме много неконцентрирано мача, въпреки че говорихме цяла седмица. Когато започнем така, за пореден път оставяме другите отбори да набират самочувствие и да влизат в ритъм. Ще променим някои неща и ще сме по-добри за следващия мач. Мисля, че за публиката стана добър, интересен двубой за гледане. Пак казвам, има израстване в отбора на Черно море Тича, играха добри първи полувремена срещу Балкан, срещу Левски, срещу Академик Пловдив. Надявам се ние да сме здрави, за да можем да се подготвим за следващия мач, пак гостуваме, този път на Академик Пловдив„, каза още наставникът на самоковци, които са лидери в класирането на НБЛ със 7 поредни победи.

Рилски остана перфектен и във Варна (видео)

Предишна статияМаями повали Чикаго за втори път през сезона (видео)
Следваща статияДаниел Клечков: Играхме добре, играхме агресивно, не бяхме плахи
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."