7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияКУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Йовица Арсич: Лимитирахме и стрелбата им за три точки

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Йовица Арсич: Лимитирахме и стрелбата им за три точки

Можеше и още, но направихме много грешки през първото полувреме, допълни треньорът на Балкан

Това отпускане в последната част се дължи на това, че не сме концентрирани докрая. Някои играчи получават минути като награда за някакви добри тренировки и не си ползват шансовете адекватно. Давам възможност на всички, но някои не се представиха много добре. Като цяло съм доволен, защото Черноморец изглеждаше по-добре, макар че имаше по-малка ротация„, заяви пред Max Sport треньорът на Балкан Йовица Арсич след класирането на тима си на полуфиналите за Купата.

Видимо и стрелбата не им вървеше. Ние играем четвърти мач през този сезон и няма как да има големи изненади. Лимитирахме и стрелбата им за три точки. Можеше и още, но направихме много грешки през първото полувреме. Това ги върна в живота. Реално трябваше да бъде по-убедително, но и така е добре„, допълни специалистът, чийто тим отстрани Черноморец след 84:71.

Играта е много комплексна. Станимир трябва да се върне като форма чисто игрово. Много трудно е да разсъждава баскетболно без мачове. Старае се на тренировките и затова реших, че има нужда от това да бъде на терена. Малко по малко да прави още по-големи стъпки. Ако върви всичко както трябва, за турнира във ФИБА Къп той трябва да е на по-високо ниво и да помогне„, каза още Йовица Арсич.

КУПА БЪЛГАРИЯ 2021: Дежавю! Балкан срещу Рилски на 1/2-финал

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани