7.1 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЙовица Арсич: Не е лесно да се играе в Ямбол и да...

Йовица Арсич: Не е лесно да се играе в Ямбол и да се спечели

Има израстване, доволен съм, заяви треньорът на Балкан

Победа, въпреки че пак имаме кадрови проблеми. Справихме се. Не е лесно да се играе в Ямбол и да се спечели. Мисля, че накрая разликата е нереална. Съперникът се представи добре, но ние показахме, че по принцип сме по-добри и взехме важни две точки. Подобряваме някои неща, това е очевидно. Със сигурност не всичко е, както искаме, но се надявам в един момент да сме комплектни и това да не ни пречи„, заяви треньорът на Балкан Йовица Арсич след успеха на тима си в зала „Диана“ с 92:69.

Има израстване в някои състезатели. Доволен съм. Бях повече притеснен преди този мач, защото знам, че Ямбол може да е много неприятен, ако си развият тяхната игра. За наша радост успяхме да спрем някои елементи от нея. Контролирахме борбата, което беше най-важната част. Иначе със сигурност има много неща да се оправят, но те остават за след Нова година„, допълни наставникът на ботевградчани, които спечелиха за пети път в НБЛ през този сезон.

Eто и какво сподели за срещата в Ямбол един от основните играчи на Балкан Божидар Аврамов: 

През третата част малко се отпуснахме. Така позволихме на Ямбол да се върне в мача. Но в последните 10 минути показахме много добра защита и успяхме да  победим с тази разлика от над 20 точки”, каза гардът на ботевградския клуб. 

Балкан реши всичко за една част в Ямбол (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани