Иван Алипиев със силни изяви в Италия за край на годината

Крилото реализира 14 точки за Латина срещу Трапани

220

Иван Алипиев се представи силно, но неговите усилия не стигнаха на Латина, който допусна 15-та загуба в Италия този сезон. Крилото и неговите съотборници, сред които и Борислав Младенов, претърпяха поражение от Трапани с 68:99 като гости в среща от 17 кръг на регион „Зелен“ в Серия А2.

Иван Алипиев постави името си сред реализаторите за Латина, след като се разписа с 14 точки, 6 борби, 2 асистенции и 3 откраднати топки за 27 минути на паркета като титуляр. При стрелбата си крилото бе 7/10 от средно разстояние.

Борислав Младенов се включи от пейката за гостите, като се задържа в игра 21 минути. Синът на легендата Георги Младенов завърши двубоя с 2 точки, 1 борба, 2 асистенции и чадър, като бе 1/1 за две точки.

Латина има в актива си и 2 победи, с което се нарежда на последното 12 място в групата. 2024 г. за Иван Алипиев, Борислав Младенов и компания ще започне с 6 януари с домакинство на Рома.

СТАТИСТИКА ОТ ТРАПАНИ – ЛАТИНА

Предишна статияРезултати от миналата нощ в НБА (видео)
Следваща статияКоди Милър-Макинтайър с принос за победа на Баскония в Испания
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."