Валенсия с обрат за рекорд на Гинес (видео)

Сам Ван Росъм се превърна в герой за "оранжевите"

1389

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Валенсия сътвори един от най-лудите обрати в Евролигата през този сезон и вече има баланс от 6-3. “Оранжевите” удариха Макаби Тел Авив с 82:80 у дома в последния мач от 10 кръг в турнира на богатитe.

НАЙ-ДОБРИ: Клемен Препелич наниза 22 точки за Валенсия. Дерик Уилямс добави 15 и 6 борби. Майк Тоуби се разписа с 12 точки.

Скоти Уилбекин бе най-резултатен за Макаби Тел Авив с 25 точки, от които 7 тройки. Бившият играч на Рилски спортист Анджело Калояро остана с 15 и 7 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Испанците показаха характер и 0.7 секунди преди финалната сирена с тройка на Дерик Уилямс изравниха за 80:80. Макаби имаше шанса да се добере до победата, но грешка на Анте Зизич прати топката в ръцете на Боян Дублевич, който подаде на Сам Ван Росъм и той оформи крайното 82:80.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 26 ноември Макаби Тел Авив ще приеме Армани Милано, а ден по-късно Валенсия ще гостува на Фенербахче.

СТАТИСТИКА ОТ ВАЛЕНСИЯ – МАКАБИ ТЕЛ АВИВ

Предишна статияКатегоричен Реал не се смили над Фенербахче (видео)
Следваща статияФИБА обяви кога ще играят „лъвовете“ в Сараево
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."