Берое с нов треньор срещу Черноморец

Бивш селекционер на младежкия национален отбор на Северна Македония застава начело на старозагорци

285

Берое ще има нов треньор. Само няколко часа преди мача от 1 кръг в НБЛ през 2023/2024 срещу Черноморец (б.а. – днес от 19.00 ч.) стана ясно, че старозагорци вече ще бъдат водени от Никола Василев.

Специалистът ще замени на пейката на Берое Бойко Миленков. Никола Василев е бивш треньор на младежкия национален отбор на Северна Македония. Има опит в литовския Дзукия. Освен това, има и стаж като асистент в Лиетувос Ритас.

„Последните два сезона работих под огромно напрежение в ограничена финансова рамка. Още през лятото имах желание да си дам по-голяма почивка, да се отделя от отбора, да се възстановя психически и най-вече здравословно. Въпреки това, проведох подготовката с идеята да помогна на клуба до намирането на качествен наставник. Смятам, че задачата в някаква степен е изпълнена и отборът е подготвен максимално добре, съобразно възможностите ни. Аз ще бъда на разположение, но в момента имам други приоритети. Няма да има по-щастлив човек от мен, ако днес момчетата победят един от най-силните отбори в НБЛ„, сподели Бойко Миленков пред официалната страница на Берое във Фейсбук.

Предишна статияГабриела Николова и Ешкола с първи грешен ход в Португалия
Следваща статияНай-доброто от неофициалния дебют на Александър Везенков за Сакраменто (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."