Байерн Мюнхен даде отпор на Барса за 2-2 в плейофите на Евролигата (видео)

Решителният пети мач от серията ще бъде на 3 май

598

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Байерн Мюнхен показа характер и остава в плейофите на Евролигата. Момчетата на Андреа Тринкиери се справиха с Барселона с 59:52 у дома за 2-2 победи в мач от 1/4-финалната плейофна серия на най-силната клубна надпревара на Стария континент.

НАЙ-ДОБРИ: Ник Уейлър-Баб бе най-добър за Байерн Мюнхен с 12 точки и 8 борби. Отело Хънтър добави 9 и 5 борби. Владимир Лучич вкара 8 точки.

Алекс Абринес реализира 12 точки за Барселона. Рокас Йокубайтис и Никола Миротич останаха съответно с по 8 и 7, като вторият грабна и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Домакините поведоха с 11 точки за 36:25 след 20 минути, а след паузата дори увеличиха преднината си до 14 в здрав мач, изпълнен с множество сблъсъци. Каталунците така и не успяха да намерят себе си през третия период и останаха без кош в продължение на близо 6 минути. Това бе добре дошло за Байерн, който дръпна с 19 точки, а в края издържа на щурма на съперника.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Играе се до три успеха от пет двубоя. Решителният пети мач от серията между Барселона и Байерн Мюнхен ще бъде на 3 май от 21.00 ч. на испанска земя.

СТАТИСТИКА ОТ БАЙЕРН МЮНХЕН – БАРСЕЛОНА

Предишна статияВезенков отново солиден, но Олимпиакос изтърва златен шанс за класиране на финалите в Евролигата (видео)
Следваща статияШоутайм се класира за полуфиналите на Изток в ББЛ А група
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."