Мануел Марков: Ще бъде добре да се съсредоточим върху младите играчи

Надявам се да повишим нивото във всеки следващ двубой, заяви Мануел Марков

623

Най-хубавото от днес е, че и двата отбора завършиха двубоя без контузии. Като се има предвид скъсения състав на Бановичи, за тях е много по-трудно да играят в две поредни срещи след толкова дълго пътуване. Те все пак намериха сили в началото и бяха агресивни срещу нас, за което поздравявам колегата и щаба му„, заяви Мануел Марков след успеха на тима си над босненките с 99:39 в среща от Адриатическата лига.

Ще бъде добре да се съсредоточим върху младите играчи, защото те имат бъдеще. Бановичи също има бъдеще, Милица Драгичевич е само на 15 години. Тя показа много добър баскетбол. Доволен съм и от нашите момичета, които днес имаха повече време за изяви. Жени Нацкина пропусна цялата предсезонна подготовка и в тези два мача тя получи много минути. Нашата идея бе да видим в какво физическо състояние е. Предстоят ни поредица от трудни мачове, като започнем с гостуването на Партизан в Белград. След това започваме с цикъл сряда – събота, защото започва българското първенство. Няма да имаме много време за подготовка. Надявам се да повишим нивото във всеки следващ двубой“, добави наставникът, който дебютира в женското направление с три поредни победи в турнира.

Монтана 2003 продължава с победите в Адриатическата лига (видео)

Предишна статияМонтана 2003 продължава с победите в Адриатическата лига (видео)
Следваща статияКлючови тройки на Нейт Уолтърс унищожиха Макаби насред Тел Авив (видео)
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."