18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоНационални отбориПуснаха в продажба билетите за мачовете от групата на България на европейското

Пуснаха в продажба билетите за мачовете от групата на България на европейското

От грузинската федерация дадоха няколко възможности на феновете

Малко повече от месец преди европейското първенство грузинската федерация по баскетбол пусна онлайн билетите за срещите от група А на турнира. В този поток, освен домакините, са още България, Турция, Испания, Черна гора и Белгия.

Пропуските са в три ценови категории – първата е за първите два мача от деня – около 31 лв., втората е за двубоя на Грузия, който ще бъде последен в програмата всеки ден – 13 лв., третата е за 5-те срещи на домакините в груповата фаза и ще важи до 20 август.

Повече за цените на билетите можете да намерите тук

Срещите от европейското първенство в Грузия ще се играят в „Арена Тбилиси“, която по-рано този месец бе домакин на световната квалификация между домакините и „Ла Фурия“. Спортното съоръжение разполага с капацитет от 10 000 седящи места, които организаторите очакват да бъдат заети напълно за мачовете от 1 до 7 септември.

България ще се завърне на европейско първенство след 11-годишна пауза с двубой срещу световния шампион Испания на 1 септември.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани