17.4 C
София
събота, април 27, 2024
НачалоНБАНикола Йокич се завърна с трипъл-дабъл (видео)

Никола Йокич се завърна с трипъл-дабъл (видео)

Денвър не се даде на Ню Орлиънс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Денвър се върна на победния път в НБА. Селекцията на Майк Малоун отказа Ню Орлиънс с 99:98 като гост, за да регистрира своя 34-ти успех в най-силното първенство в света през 2022/2023.

НАЙ-ДОБРИ: Никола Йокич, който пропусна два мача заради травма, се завърна в игра за Денвър и записа четвърти пореден трипъл-дабъл – 25 точки, 11 борби и 10 асистенции. Със същия точков актив в съблекалнята се прибра и Джамал Мъри, който направи и 7 асистенции. Арън Гордън и Брус Браун добавиха по 11 точки.

Си Джей Маккалъм бе най-резултатен за Ню Орлиънс с 20 точки. Хосе Алварадо се включи от пейката със 17. Йонас Валанчиунас остана с 14 точки и 9 борби.

КЛЮЧЪТ: Въпреки че бяха в ограничен състав, Пеликанс заличиха пасив от 9 точки в четвъртия период и чрез Си Джей Маккалъм, Хосе Алварадо и Уили Ернангомес стигнаха до равенство за 97:97 36 секунди преди края. Кош на Никола Йокич след асистенция на Джамал Мъри изведе Нъгетс отново напред с 99:97. Успешен наказателен удар на Уили Ернангомес оформи крайното 98:99.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Денвър ще излезе срещу Милуоки, а Ню Орлиънс ще играе срещу Минесота.  

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ОРЛИЪНС – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани