8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАМилуоки би Чикаго у дома (видео)

Милуоки би Чикаго у дома (видео)

Бъкс триумфираха за четвърти път в последните си 10 мача в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки триумфира за четвърти път в последните си 10 мача в НБА. Бъкс надделяха над Чикаго с 94:90 у дома, за да запишат 29-ти успех в лигата през този сезон.

НАЙ-ДОБРИ: Янис Адетокунбо даде тон на Милуоки с дабъл-дабъл – 30 точки и 12 борби. Крис Мидълтън добави 16 и 10 борби. Жрю Холидей се отчете с 13 точки.

ДеМар ДеРоузън бе най-резултатен за Чикаго с 35 точки и 6 борби. Никола Вучевич също стигна до двойните показатели – 19 и 11 борби. Мат Томас остана с 11 точки.

КЛЮЧЪТ: Нито един от двата отбора не поведе с повече от 7 точки в срещата. Въпреки изгонването на Грейсън Алън, заради груб фаул срещу Алекс Карузо, и изоставането с 4 точки от началото на последната част, Бъкс се стегнаха и обърнаха до 85:79 в своя полза. Никола Вучевич и ДеМар ДеРоузън доближиха Булс до съперника след 90:92, но два успешни наказателни удара на Крис Мидълтън 15 секунди преди сирената решиха всичко. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Милуоки ще приеме Сакраменто, а 24 часа по-късно Чикаго ще играе с Атланта.

СТАТИСТИКА ОТ МИЛУОКИ – ЧИКАГО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани