18.3 C
София
петък, април 26, 2024
НачалоЕвропаАлександър Везенков преди дербито с ПАО: Познаваме се добре, така че няма...

Александър Везенков преди дербито с ПАО: Познаваме се добре, така че няма с какво да се изненадаме

Искаме да приключим редовния сезон в Евролигата толкова силно, колкото може, признава крилото на Олимпиакос

Отборът на Олимпиакос се цели единствено в победата над Панатинайкос в утрешното гръцко дерби в Евролигата и запазване на първото място във временното класиране, категоричен бе българинът Александър Везенков. Срещата от 32-ия кръг на най-престижния клубен турнир на Стария континент ще се играе в петък в залата на Олимпиакос.

Много сме щастливи, че благодарение на нашата работа успяхме да си осигурим домакинско предимство, след като се класирахме за плейофите в Евролигата„, заяви Везенков пред клубния сайт на „червените“ от атинското предградие Пирея.

„Може да е клише, но ще кажа, че мислим за всеки мач по отделно. Остават ни още три. Искаме да приключим редовния сезон толкова силно, колкото може, защото плейофите са нещо различно. Всеки отбор може да победи. Сега сме концентрирани върху Панатинайкос и искаме да продължим да подобряваме играта си„, увери българският национал.

„Видяхме нещата, които направихме грешно в предишния двубой с Панатинайкос, познаваме се добре, така че няма с какво да се изненадаме. Трябва да играем здраво, енергично и да направим още една стъпка към целта си в Евролигата. Всеки мач е различен. Психологически сме настроени добре, имаме някои спадове, но най-важното е да постигаме желаните резултати и да напредваме. Трябва да изиграем концентрирано всичките 40 минути, за да заслужим победата„, добави Александър Везенков.

ПрезGoogle
ИзточникBta.bg
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани