9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАЛейкърс наложиха волята си над Ню Орлиънс (видео)

Лейкърс наложиха волята си над Ню Орлиънс (видео)

"Езерняците" с клубен рекорд по отбелязани тройки за едно полувреме

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Лейкърс продължават битката за по-предно класиране в Западната конференция на НБА. „Езерняците“ се наложиха над Ню Орлиънс със 123:108 като гости, с което достигнаха до баланс от 34-35 и се намират на 10-то място в класирането.

НАЙ-ДОБРИ: Антъни Дейвис бе най-добър за Лейкърс и отбеляза 35 точки, като бе 12/13 от линията за изпълнение на наказателни удари, допълнени от 17 борби. Малик Бийзли се отчете с 24, включително 7 тройки. Ди`Aнджело Ръсел добави 17 точки и 5 борби.

Брандън Инграм бе най-резултатен за Ню Орлиънс с 22 точки, 6 борби и 6 асистенции. С по 20 останаха Хърбърт Джоунс и Трей Мърфи, като първият овладя и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: Гостите не се забавиха и още през първото полувреме се изстреляха напред с 36 точки. Лейкърс бяха 15/27 от тройката преди почивката, с което подобриха клубния си рекорд по отбелязани стрелби от далечна дистанция за едно полувреме. До финалната сирена тимът от Ел Ей не изпусна водачеството.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Лейкърс ще играят срещу Хюстън, докато на 18 март Ню Орлиънс ще се изправи срещу „ракетите“. 

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ОРЛИЪНС – ЛЕЙКЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани