8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоЛайфстайлПау Гасол стана баща на момиченце

Пау Гасол стана баща на момиченце

Двукратният шампион в НБА кръсти своята първа рожба на Джиана на Коби Брайънт

Една от звездите на европейския баскетбол Пау Гасол и съпругата му Кат посрещнаха първата си рожба. Двамата станаха родители на момиченце, съобщават медиите отвъд океана.

Двукратният шампион в НБА и неговата половинка разчувстваха всички почитатели на играта, кръщавайки своето момиченце Елизабет Джиана Гасол. Така те почитат легендата на Лейкърс Коби Брайънт и неговата 13-годишна дъщеря Джиана, които си отидоха от този свят през януари след катастрофа с хеликоптер в Калифорния.

Нашето мъниче най-после се появи. Доставката е наистина страхотна и ние не можем да бъдем по-щастливи. Елизабет Джиана Гасол е много смислено име за нашата супер красива дъщеря”, написа под публикация в социалната мрежа Instagram щастливият татко.

Съпругата на Коби Ванеса също поздрави семейство Гасол.

Моята кръщелничка е тук!”, а отговорът на Пау Гасол не закъсня: “Обичаме те, сестро! Ще бъдеш най-добрата кръстница за нашата Ели Джиана.

Пау Гасол и покойният Коби Брайънт, които от 2008 до 2014 г. делят една съблекалня при „езерняците“, стават и много близки приятели. Семействата им остават свързани, дори и след като испанецът напуска Лейкърс.

Тази подкрепа продължава и до днес, макар че Коби вече го няма.

През миналия месец Пау Гасол и съпругата му се порадваха на компанията на трите дъщери на семейство Брайънт – Бианка, Наталия и Капри по време на обща разходка с кораб.

Имаме много силна връзка. Това е очевидно. Коби винаги ще бъде част от мен и всички нас, по определен начин„, разказа наскоро MVP на Евробаскет 2015.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани