13.2 C
София
събота, май 4, 2024
НачалоЕвропаФенербахче мина през продължение, но оцеля срещу Монако (видео)

Фенербахче мина през продължение, но оцеля срещу Монако (видео)

1-0 победи за селекцията на Шарунас Ясикевичус в плейофите на Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Фенербахче мина през драма с продължение, но оцеля срещу Монако след 95:91 като гости. По този начин селекцията на Шарунас Ясикевичус поведе с 1-0 победи в серията от 1/4-финалите в Евролигата.

НАЙ-ДОБРИ: Найджъл Хейс-Дейвис се отчете с 19 точки и 7 борби за победителите. Ник Калатес добави 17. Нейт Сестина завърши с 16 точки и 6 борби.

Ели Окобо бе най-резултатен за Фенербахче с 19 точки. С по 16 останаха Джордан Лойд и Майк Джеймс.

КЛЮЧЪТ: Редовното време не стигна на двата състава да излъчат победител, като то приключи при равенство – 81:81. В продължението Найджъл Хейс-Дейвис и Ник Калатес бяха точни за 87:82 в полза на „фенерите“, но Ели Окобо даде надежда на домакините за 86:89. Отново Калатес и Нейт Сестина не сбъркаха за 94:86, като до финалната сирена турският гранд издържа.

КАКВО ПРЕДСТОИ: В серията се играе до три успеха от пет двубоя. Мач №2 между Монако и Фенербахче ще бъде отново в Княжеството на 26 април (петък) от 20.00 ч.

СТАТИСТИКА ОТ МОНАКО – ФЕНЕРБАХЧЕ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани