10 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Цифрите говорят сами за себе си

Янко Янков: Цифрите говорят сами за себе си

Използваха нашите слабости във всеки един момент, коментира наставникът на Шумен

След такъв резултат е тежко да се каже каквото и да е. Цифрите говорят сами за себе си. Много добра първа част, където играхме равностойно, на моменти даже и по-добре от противника, а това е действащият шампион. Пак сме в къса ротация, но това не е оправдание. Значи губим ритъм, губим… днес, особено второто полувреме, не ни се получи играта. Те използваха техните силни страни, днес сме играли без нито един център и 20 борби имат повече от нас. Както и в мача с Академик Пловдив, много точки в подкошието. На тренировка се опитахме да създадем план за игра и да противодействаме на това нещо, но определено имат класни играчи, опитни играчи, които използваха нашите слабости във всеки един момент„, коментира треньорът на Шумен Янко Янков след загубата от Левски с 50:96.

Предстои пауза, в която ние няма да имаме почивка. Трябва да работим, защото си личи, че имаме много да наваксваме и да изчистваме слабостите в играта си. Много работа ни чака, надявам се и момчетата да го оценяват и някак да излизаме по-подготвени и психологически за самите срещи. Не играем срещу отбори от НБА, трябва да са спокойни играчите ни и да покажат това, което могат“, каза още наставникът на новака в родния елит, който допусна пето поредно поражение.

Левски с още една победа в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани