14.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Твърде много технически грешки от наша страна

Янко Янков: Твърде много технически грешки от наша страна

Имахме своите шансове, но ги пропуснахме, смята наставникът на Шумен

„Доста нервен мач и за двата отбора. Успяха да се справят с главния ни реализатор в последните срещи и това им донесе победата. Твърде много технически грешки от наша страна, които според мен са продиктувани от това, че 10 дни нямахме мачове и излязохме от ритъм. Академик Пловдив има една среща тази седмица. Определено имахме своите шансове, но ги пропуснахме. Взехме борбата, имаше желание в момчетата, но те са стойностен отбор и ни надиграха“, смята наставникът на Шумен Янко Янков по повод срещата в Пловдив.

Ето и какво каза за двубоя баскетболистът на „жълто-зелените“ Адриян Секулов, който отбеляза 21 точки:

„Прехвърлихме енергията от последните ни две победи като гости. Влязохме добре в мача и имахме хубава защита. Но след това при смяната на тяхната защита направихме доста лесни грешки и те се възползваха на бърза атака, а след това взеха и правилните решения в края, но ние не успяхме да им отговорим. С тази загуба много трудно можем да се борим за плейофите, но в оставащите пет мача ще дадем всичко от себе си и се надяваме да вземем победи. Вкъщи имаме три мача и като гост два, ще опитаме да зарадваме публиката в Шумен.

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани