10 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: При такава голяма разлика трябва да търсим вината и в...

Янко Янков: При такава голяма разлика трябва да търсим вината и в себе си

Рилски ни надигра по всички показатели, добави наставникът на Шумен

„С оглед на класирането и класата на противника очаквахме, че Рилски ще започнат здраво и ще натиснат още от самото начало на срещата. Това обаче донесе сериозни проблеми в нашата игра. Много съм разочарован от показаното, но Рилски ни надигра по всички показатели. Категорично домакините имаха надмощие в борбата. Не можахме да се справим с това нещо, а във второто полувреме записаха и сериозен процент в стрелбата, което в крайна сметка отвори голяма разлика. Това сякаш донякъде обезвери моите момчета, но при такава голяма разлика трябва да търсим вината и в себе си„, коментира наставникът на Шумен Янко Янков след загубата от Рилски спортист с 56:108 в мач от НБЛ. 

Явно нещо не сме направили както трябва подготовката преди срещата. Определено трябва много да работим, желая успех на Рилски спортист и се надявам, че през Новата година ще покажем по-добра игра и срещу водещите отбори в първенството, защото с отборите от втората половина на класирането играем по-равностойно и имаме нашите шансове, но срещу водещите отстъпваме сериозно и не ни се получава играта“, каза още треньорът на новака в шампионата.

10 поред за Рилски спортист в НБЛ (видео)

Ето и какво сподели за двубоя крилото на Шумен Александър Милов, който се отчете с 15 точки:

Започнахме много лежерно, за разлика от последните два мача срещу Балкан и Черно море Тича. След това един отбор като Рилски, който има вече 10 победи, просто ни смачка до края. Срещу такъв тим като тях се играе много трудно, особено когато набере скорост и самочувствие.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани