18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Позволиха на Ямбол да отвори разлика

Янко Янков: Позволиха на Ямбол да отвори разлика

Има върху какво да работим, коментира наставникът на Шумен

Поздравявам Ямбол за победата. В днешната среща, поне през второто полувреме, ни надиграха. Моите момчета вложиха старание, до полувремето стояхме нелошо. Овладели сме и имаме повече борби от съперника, но имаме и по-голям брой технически грешки, които доведоха до чисти контраатаки на противника и позволиха на Ямбол да отвори разлика. В заключителната част на срещата не успяхме да се върнем, състезателите като цяло отпаднаха доста и физически„, коментира наставникът на Шумен Янко Янков след загубата от ямболии със 77:98 като гост в последния мач от 5 кръг в НБЛ.

Има върху какво да работим. Ако искаме да започнем да постигаме по-положителни резултати, определено трябва да подобрим играта си в защита. Първо, трябва да работим повече над комуникацията и второ, да се възстановим чисто физически след голямата принудителна пауза, през която се наложи да прекъснем тренировъчния процес„, допълни наставникът на шуменци, които изиграха първия си двубой от около три седмици насам.

Ямбол стопира негативна серия за първи успех в НБЛ

Ето и какво бе мнението за мача на баскетболиста на Шумен Александър Милов: 

Ако мога да направя сравнение между първите три мача, които изиграхме, мисля, че този в някаква част беше най-добрият. Забелязва се разлика. Предстоят ни още два двубоя, след което ще имаме около 20 дни почивка, през които ще можем да се сработим. На линия ще са и другите момчета, които днес липсваха и се надявам с всеки следващ мач да играем все по-добре.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани