21.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Можем да съжаляваме за тази среща

Янко Янков: Можем да съжаляваме за тази среща

Нашият млад отбор има нужда от тези мачове, смята наставникът на Шумен

„Определено можем да съжаляваме за тази среща. Доста работихме през седмицата за нашата защита след първия мач в Бургас. Направихме корекции и ограничихме ЦСКА до 70 точки, което е добре. Отборът им е изграден от национални състезатели, от добри, класни чужденци. В последната част лоши решения в нападение и най-вече много лошият процент от наказателната линия ни костваха победата. Определено в такива равностойни срещи отборът, който е по-хладнокръвен и си отбележи наказателните удари, взема превес и за пореден път това се доказа тази вечер“, смята наставникът на Шумен Янко Янков, чийто тим загуби от ЦСКА с 68:70 в мач от 2 кръг в НБЛ. 

„Продължаваме работа, но предпочитах да играем лошо и да имаме две победи, отколкото да играем добре и да сме с две загуби. Такива мачове изграждат характери и нашият млад отбор има нужда от тези мачове, но такива вързани двубои вече трябва да започнем да ги вадим„, допълва треньорът на „жълто-зелените“. 

Трябва да продължим да се коригираме и да си вземаме поука от всяка среща, да се трудим в залата, защото тази публика, тези хора, които бяха днес тук, го заслужават. Трябва да им благодаря и въпреки загубата, се надявам на следващия домакински мач отново да са тук и да са зад нас„, завърши Янко Янков. 

ЦСКА с първа победа в НБЛ след 13 години пауза (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани