10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Заслужена победа

Янко Янков: Заслужена победа

От самото начало на срещата стъпихме здраво на терена, допълни треньорът на Шумен

„Заслужена победа с оглед на показаното. От самото начало на срещата стъпихме здраво на терена, нещо, което ни обягваше в предните срещи. Допускахме противника да се откъсне с разлика и после бе трудно да ги догоним. Този път контролирахме играта през цялото време. Допуснахме само в последната част да ни поведат за кратко. Но се радвам за характера, който показаха момчетата и затова, че не загубихме увереност във важните моменти“, заяви треньорът на Шумен Янко Янков след успеха над Черноморец с 88:85.

„Искам да поздравя и Черноморец. Имат си своите проблеми, но мисля, че успяхме да ги изненадаме с един по-бърз баскетбол, с по-агресивна игра в защита. Най-важното, успяхме да ги ограничим в борбата в нападение. Това е един от отборите в лигата с най-добри показатели в тази графа. В този мач имат само шест борби в нападение. Това бе и главната цел преди срещата. Поздравявам момчетата, че успяха да изпълнят тактическите задачи. Не на последно място да благодаря и на публиката, която в последната част, най-вече, удари подкрепа и даде крила на отбора“, допълни наставникът на новака в НБЛ, който достигна до трета победа през сезона.

Шумен удари Черноморец (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани