3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Вярвам в момчетата, трябва и те да си повярват

Янко Янков: Вярвам в момчетата, трябва и те да си повярват

Ние имаме 23 технически грешки, което е страшно много, допълни наставникът на Шумен

Отборът на Балкан ни надигра. Имахме отново нашите 5-6 черни минути, които ни костваха да играем по-равностойно. Започнахме добре мача, но Балкан е един от най-добрите отбори в България, възползват се веднага от всяка грешка на противника. В тази среща ние имаме 23 технически грешки, което е страшно много. Като борба, като желание съм доволен от момчетата, вярвам в тях, че имат по-голям потенциал. Трябва и те самите да повярват в себе си, за да покажат на 100% това, което могат и това, което тренираме“, заяви треньорът на Шумен Янко Янков след загубата от ботевградчани с 54:80.

За техническите грешки, там оправдание няма. Там отговорността е персонална и всеки един от тях трябва да подобри своята игра, за да бъдем конкурентни и на най-добрите. Вижда се и че срещу Спартак Плевен и в тази среща равностойно играем и допускаме един спад, при който набързо разликата скача над 15 точки и губим своята увереност. През второто полувреме се опитахме да се върнем в мача, но мисля, че опитът на противника и класните им играчи не ни позволиха да направим това“, каза още наставникът на новака в НБЛ, който не успя за осми пореден път през сезона.

Балкан се върна на правилния път в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани