11.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЯнко Янков: Борбата и защитата са 90% желание

Янко Янков: Борбата и защитата са 90% желание

Не може пред нашата публика, в нашата зала да изглеждаме по този начин, допълва наставникът на Шумен

Слаба защита през второто полувреме ни коства победата. Отново изоставаме в борбата. Борбата и защитата са 90% желание. През второто полувреме Черноморец показа по-голямо желание от нас, за да спечели мача и заслужено го направи. 15 борби повече от нас. Не знам на какво се дължи това нещо, но определено ще трябва да се търсят някакви промени. Не може пред нашата публика, в нашата зала да изглеждаме по този начин“, коментира наставникът на Шумен Янко Янков след загубата от Черноморец със 79:94 в мач от НБЛ.

Черноморец даде само една част на Шумен (видео)

„Отделен въпрос е, че трябва да сме благодарни за това, че можем да провеждаме мачовете си в това супер съоръжение. Единственото, от което съм доволен, е подкрепата на публиката. Въпреки този негативен резултат за нас и негативната серия от загуби, които се натрупаха, хората са тук в залата и дават подкрепа на момчетата и на отбора, за което им благодаря. Желая весели празници на всички“, добави треньорът на „жълто-зелените“, които са с баланс от 2-9 и са последни в класирането.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани